• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κυρανάκης: Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μπίζνες με το μεταναστευτικό – Μείζον ηθικό θέμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυρανάκης: Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μπίζνες με το μεταναστευτικό – Μείζον ηθικό θέμα (ΒΙΝΤΕΟ)

KYRANAKIS
Τι δήλωσε για το Ισραήλ...

 «Όταν βγήκε το πόθεν έσχες αποκαλύφθηκε πως ο κ. Παπαδημούλης είχε αγοράσει, τα προηγούμενα χρόνια, πάρα πολλά ακίνητα, τα οποία νοικιάζει σε ΜΚΟ για φιλοξενία μεταναστών. Δηλαδή έχει συμφέρον, κάνει μπίζνες με το μεταναστευτικό», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Την Κυριακή αποδείχτηκε πως μέσα στο 2019 αγόρασε άλλα έξι ακίνητα, τα οποία διαθέτει για τον ίδιο σκοπό. Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει δηλαδή λεφτά από το μεταναστευτικό. Αυτό είναι ένα μείζον ηθικό θέμα. Έλληνας πολιτικός να βγάζει λεφτά από την μιζέρια κάποιων ανθρώπων», συμπλήρωσε ο πολιτικός της ΝΔ.

Στην συνέχεια αφού απάντησε στον, επίσης καλεσμένο στην ΕΡΤ, ευρωβουλευτή, κ. Κούλογλου, σε σχέση με την υπόθεση Novartis, προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν και με την επίσκεψη  στο Ισραήλ, όπου υπογράφονται σημαντικές συμφωνίες για την Ελλάδα.

«Έχουμε μία συνεργασία, η οποία αφορά την εθνική μας άμυνα, την ψηφιακή τεχνολογία, τους ισραηλινούς τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα, όλα αυτά είναι σημαντικά. Εμείς όμως εδώ ερχόμαστε και συζητάμε για άλλα πράγματα που έχουν λιγότερη σημασία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: