Συγκεκριμένα, από αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 07:30 έως και την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 18:30, θα ισχύουν στο ~4,75ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α’ φάση: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 7,3ο χλμ. έως και το 4,3ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα
Β’ φάση: Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Α’ φάσης, στην ίδια περιοχή, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.
Σημειώνεται ότι, λόγω του ότι στο παραπάνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου περιλαμβάνεται ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Λαμίας (Γοργοποτάμου), θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο και έξοδο του Α/Κ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά (είσοδος-έξοδος).
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας
- Κ. Τσουκαλάς: «Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να φύγει αυτή η κυβέρνηση – Αντίπαλος μας η ΝΔ και ο Μητσοτάκης»
- Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν αστυνομικοί για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
- Κ. Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε στον δρόμο της κοινής λογικής, για να ανεβάσουμε την Ελλάδα μας ακόμα πιο ψηλά!
- Εκτροπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–Αθηνών στην Κατερίνη, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
- Σύλληψη 37χρονου στη Νίκαια για κατοχή κοκαΐνης
- Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
- Συρία: Καταγγελίες πως οι επιθέσεις κατά Κούρδων υποστηρίζονται από την Τουρκία
- Ν. Ανδρουλάκης από την Καστοριά: Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟK
- Πώς καταρρίπτεται ο μύθος των «αυθόρμητων εξεγέρσεων» on camera – ΒΙΝΤΕΟ









