Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

Προσωρινές και σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνουν σήμερα Πέμπτη (24/11) στην Αθήνα, λόγω αγώνα δρόμου.

Ειδικότερα λόγω της διεξαγωγής του «7ου Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος», την Πέμπτη 24-11-2022 και από ώρα 06:00΄ έως 09:00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο για τη διέλευση των αθλητών, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων , στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης -Λ.Ε.Α.- (όπου υπάρχει), στην κατωτέρω διαδρομή:

Μουσείο Κεραμεικού (Αρχαία Αγορά) – Ερμού – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου – Ιερά Οδός (1η Είσοδος πόλεως Ελευσίνας) – Ηρ. Πολυτεχνείου – Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (έως τα όρια των Νομών Αττικής – Κορινθίας)


Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από το ανωτέρω οδικό δίκτυο, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

cnn/ eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί