Κρήτη: Οπλισμένος αλλοδαπός ζήτησε χρήματα αλλά ο υπάλληλος αντιστάθηκε

Μάχη σώμα με σώμα με έναν οπλισμένο ληστή έδωσε για την ίδια του την ζωή εργαζόμενος σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο.

Για 120 δευτερόλεπτα ο άνδρας προσπαθούσε να σταματήσει τον κακοποιό που ήθελε να τον μαχαιρώσει στο στήθος και τον λαιμό.

Λίγο μετά τις πέντε το πρωί ο ληστής έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με καπέλο και μάσκα μπήκε στο κατάστημα.

Αρχικά κοιτά ανάμεσα στους διάδρομους για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται και άλλο άτομο στο χώρο. Όταν πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Βγάζει το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά, και ορμά στον ανυποψίαστο υπάλληλο.

Ο ληστής με το μαχαίρι στο δεξί χέρι προσπαθεί να πάρει και τα κέρματα. Ο υπάλληλος κάνει μια κίνηση για να τον απωθήσει και εκείνος του ορμά με το μαχαίρι. Η άκρη του μαχαιριού αγγίζει στον λαιμό τον εργαζόμενο όμως καταφέρνει να την απομακρύνει. Η πάλη μεταφέρεται στον διάδρομο εκεί οπού πέφτουν στο έδαφος.

Η συνεργός
Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για την ζωή του στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτύπα. Στο χώρο του καταστήματος έπεσε το μαχαίρι του ληστή το οποίο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Τουρκικά Νέα, Mega, scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί