Κρήτη: Αγρότης τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο ενώ έκανε εργασίες – Πώς τον χτύπησε στην πλάτη

Ο άτυχος αγρότης μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο μετά το φρικτό ατύχημα που είχε στην Ιεράπετρα με αλυσοπρίονο.

Τι διαπίστωσαν οι γιατροί που τον εξέτασαν…

Ο σοβαρά τραυματισμένος αγρότης στη σπονδυλική στήλη από αλυσοπρίονο, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο 52χρονος άνδρας τραυματίστηκε ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες στην Ιεράπετρα στην Κρήτη.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο 52χρονος με τη χρήση ξυλοκοπτικού έκοβε ξύλα. Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ίδιος γλίστρησε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το αλυσοπρίονο να τον τραυματίσει στην πλάτη. Παρά τους φρικτούς μπόνους ο 52χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει έναν φίλο και να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο 52χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει 3 σπονδύλους, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπως και έγινε στη συνέχεια.

Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του 52χρονου ωστόσο κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο και η παρακολούθηση του από εξειδικευμένη σε αυτά τα τραύματα ιατρική ομάδα.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί