Κουτσούμπας για Κασσελάκη: «Έψαξαν πολύ να βρουν αυτό το φυντάνι;»

Τι δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον φυντάνι.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε:

«Οι διεργασίες που εξελίσσονται αυτή την περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας μόνο τυχαίες δεν είναι. Σίγουρα, δεν έχουν καμία σχέση με “αγεφύρωτες” ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους ή διαφορές “αρχών”. Όλα αφορούν το ποιοι θα αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της αστικής τάξης στην προσπάθεια να εγκλωβίσουν το λαό σε νέες αυταπάτες. Για το πάπλωμα και την καρέκλα γίνονται όλα και όχι για την ουσία. Βέβαια, εκτός από διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματός τους και το ύφος του νέου προέδρου, δεν έχουμε ακούσει κάτι άλλο, ουσιώδες. Μόνη εξαίρεση, ίσως, η αναφορά του Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν θα δαιμονοποιεί το κεφάλαιο, αλλά θα το βλέπει σαν εργαλείο για τη μείωση των ανισοτήτων».

«Το κεφάλαιο, αυτό που δεν υπάρχει έγκλημα που να μην μπορεί να κάνει για τα κέρδη του, αυτό λέει, θα γίνει εργαλείο μείωσης των ανισοτήτων! Αλήθεια, έψαχναν να βρουν πολύ αυτό το φυντάνι;» αναρωτήθηκε και κάλεσε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ «Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί