Κούγιας σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι»

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση, στο περιθώριο των απολογιών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποινικολόγος έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και κατέθεσε αγωγή για αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ, από κάθε μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Αφορμή η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά, που χαρακτηρίζεται αηδιαστική από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κούγια.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απαντήσει με μήνυση κατά του γνωστού νομικού για ψευδή καταμήνυση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς. Ακόμα θα κατατεθούν εναντίον του και όλα αυτά που έχει πει τις τελευταίες μέρες σε τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και εφημερίδες και έχουν συλλεχθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ αυτά τα στοιχεία θα σταλθούν και στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για πειθαρχικές κυρώσεις. Οι Θεσσαλονικείς θα αιτηθούν για την αφαίρεση της άδειάς του Αλέξη Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με τη σειρά του στις κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι για ” κάθε λέξη και για κάθε παράνομη πράξη που κάνετε εις βάρος μου (μηνύσεις, αγωγές, αναφορές και χυδαίες ανακοινώσεις του εκπροσώπου τύπου) θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι”.

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί