Κούγιας για την υπόθεση Μαρκέλλα: «Υπάρχει κύκλωμα από πίσω» – Οι σπαρακτικές δηλώσεις του αδερφού της 10χρονης

Όλα συνηγορούν πως η «κοκκινομάλλα» δεν έδρασε από μόνη της, αλλά είχε πίσω της ένα ολόκληρο κύκλωμα.

Για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας μίλησε νωρίτερα στον ΑΝΤ1 ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας πως αν τις τελευταίες μέρες δεν υπήρχε όλη η αυτή η μαζική κινητοποίηση από την ελληνική κοινωνία, τότε το μικρό κοριτσάκι ίσως δεν βρισκόταν στη ζωή:

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον.

Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα. Δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο.

Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή».

Οι δηλώσεις του αδερφού της Μαρκέλλας

Τραγική φιγούρα αυτές τις ώρες είναι ο αδερφός της 10χρονης, ο οποίος μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 δήλωσε ανήμπορος να θυμηθεί αν γνώριζε την 33χρονη «κοκκινομάλλα» λέγοντας πιο συγκεκριμένα:

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω. Εύχομαι να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά.

Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της».

( φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί