Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διότι ο ορός ενυδάτωσης δεν λύνει το πρόβλημα της ασιτίας, όπως είπε η γιατρός, με την οποία επικοινώνησε το eksergesi.gr. Σύμφωνα με την ίδια, ο απεργός πείνας βρίσκεται σε έντονο υπερκαταβολικό στάδιο λόγω της ασιτίας και δεν καλύπτονται οι βασικές του μεταβολικές ανάγκες, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να παρουσιάσει, ανά πάσα στιγμή, πολυοργανική ανεπάρκεια η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο.
Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει επαφή με το περιβάλλον και να βρίσκεται σε πλήρη διαύγεια. Η εξάντλησή του, όμως, δεν του επιτρέπει να κάνει μεγάλες συζητήσεις.
Σε ερώτηση του ίδιου μέσου εάν ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξέρει για τη σημερινή εξέλιξη στο ΣτΕ, η κα Ντουζέπη δήλωσε ότι γνωρίζει.
Μάλιστα, της υπενθύμισε αυτό που είχε δηλώσει και την περασμένη εβδομάδα: «Η απόφαση σε βάρος μου ήταν πολιτική. Με πολιτική απόφαση να το λύσουν».
(sputniknews)









