Οι δύο απερχόμενοι, Θάνος Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, καλωσόρισαν την κυρία Κοτανίδου στο υπουργείο και της ευχήθηκαν καλή τύχη.
Κατά την παράδοση, ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στο έργο του στο Υπουργείο Υγείας: «Σε αυτό το υπουργείο ο υπουργός δεν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και πάντα θα πρέπει να σκέφτεται τι περισσότερο μπορεί να κάνει για τους ασθενείς». Στο Υπουργείο Υγείας είπε, απευθυνόμενος στη νέα υπουργό, «δεν υπάρχει υπηρεσιακός χρόνος, διαχειρίζεται καθημερινά κρίσεις και την υγεία των πολιτών».
Από την πλευρά της η κυρία Κοτανίδου ανέφερε: «Η τύχη που μου ευχήθηκε ο υπουργός μάλλον θα μου χρειαστεί. Ευτυχώς είναι ένας μόνο μήνας που θα περάσει. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάτι έκτακτο, διότι αν συμβεί θα σας ξανακαλέσουμε πίσω στο Υπουργείο».
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









