Ο 41χρονος, που είχε τεθεί σε διακριτική επιτήρηση, συνελήφθη για δωροληψία, παράβαση καθήκοντος και εκβίαση, καθώς φέρεται να ζήτησε το ποσό των 1000 ευρώ από ιδιώτη αλιέα, προκειμένου να μη βεβαιώσει παραβάσεις εις βάρος του.
Στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πάνω του το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ εντός φακέλου.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα, στο Ναυτοδικείο Πειραιά για παράβαση των άρθρων 235, 259 και 385 του Ποινικού Κώδικα.
Με απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διατάχθηκε η άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ ο 41χρονος τέθηκε σε αυτεπάγγελτη διαθεσιμότητα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Δεν ήμουν εγώ!”: To ξεκαρδιστικό βίντεο της ημέρας
- Ζελένσκι: Θέλω ένα Ιράν που να μην συνεργάζεται με τη Ρωσία
- Είναι καλό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα;
- Ρομπότ δείχνει τις ικανότητές του στο…μπαλέτο! Σίγουρα θέλετε να το δείτε; vid
- Θεσ/νίκη: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για παράνομη διακίνηση μεταναστών και παροχή καταλύματος
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ 2025
- Απίστευτο βίντεο! Μασκοφόροι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1,7 εκατ. δολαρίων σε λιγότερο από ένα λεπτό
- Ιταλός προπονητής…απέλυσε τον εαυτό του μετά από 44 χρόνια!
- Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω από 75 κιλά κάνναβης – Χειροπέδες σε 42χρονο άνδρα
- Ηράκλειο: Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι από την Τροχαία του BOAK- 435 οχήματα έλεγχοι και 285 παραβάσεις, σε ένα 24ωρο









