Ζαγοράκης για Ευρωεκλογές: «Είμαι πολύ καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ»

Αντίστροφα κυλά πλέον ο χρόνος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με κόμματα και υποψηφίους να τρέχουν στο κυνήγι της ψήφου.Για την εκ νέου υποψηφιότητά του, αυτήν τη φορά με το ΠΑΣΟΚ, μίλησε στο MEGA ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Είμαι χαρούμενος, καμία φορά η όψη τα λέει όλα. Είμαι πολύ καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ γιατί ένας κύκλος έκλεισε, ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει. Για μένα, από την στιγμή που έχω τη διάθεση να δουλέψω για την πατρίδα μου, νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος απέναντι στους συμπολίτες μου και τον εαυτό μου, ό,τι μπορώ και αν μπορώ και τα καταφέρω, να είμαι εκεί και να προσφέρω για την Ελλάδα».

Για τη δεύτερη θητεία που ολοκληρώνει στην Ευρωβουλή, αναφέρει:

«Ήταν μια δύσκολη 5ετια, όχι ότι η πρώτη ήταν εύκολη. Τα 10 χρόνια που βρίσκομαι εκεί, νομίζω ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ η ΕΕ, είχαμε άσχημα γεγονότα που στιγμάτισαν το ευρωκοινοβούλιο, αλλά πρέπει να είμαστε εκεί για να μπορούμε να υπερασπιστούμε πολλά πράγματα για την πατρίδα μας τα οποία τα δικαιούται».

«Εγώ έχω αναλάβει ένα αρκετά σοβαρό κομμάτι που έχει να κάνει με τη νεολαία, θα το υπερασπίζομαι όσο βρίσκομαι εκεί. Νομίζω ότι υπάρχει τρομερό θέμα λόγω του ότι περάσαμε μια 2ετια πολύ δύσκολη, ειδικότερα τα νέα παιδιά. Δε θα σταματήσουν να υπάρχουν θέματα στα οποία όμως νομίζω ότι πρέπει η ΕΕ να γίνει πολύ πιο γρήγορη έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει άμεσα κάποια προβλήματα», συμπληρώνει.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πολλές συμπεριφορές νέων παιδιών, που είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να βλέπουμε σε σχολεία να πλακώνονται και να το μοιράζονται με εκατομμύρια συνάνθρωπους μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτά είναι τα απόνερα του κορωνοϊού. Πολλά πράγματα προέρχονται μέσα από τα σπίτια».

Για την πορεία του στην ευρωβουλή σημειώνει:

«Από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα και δέχτηκα την πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, αν δεν μπορούσα να υπερασπιστώ αυτό που μου ανατέθηκε, δε θα ήμουν εκεί. Σίγουρα ό,τι υπάρχει και ό,τι έχει σε εθνικά θέματα είμαστε όλοι εκεί, είναι καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε τη χώρα. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας παίρνει ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο πρέπει να υπερασπιστεί»

«Εγώ νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα σε αυτό που ασχοληθήκαμε, ό,τι έχει να κάνει με την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, ένα κομμάτι που μπορώ να το υπερασπιστώ και δε θα σταματήσω να το κάνω, όπως και με την αλιεία κάναμε πάρα πολλά πράγματα.

Θεωρώ ότι είναι καθήκον μας να βρισκόμαστε κοντά στους νέους, να μπορούμε να τους ωθήσουμε στον αθλητισμό, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να αποφύγουμε πάρα πολλά άσχημα κατατόπια και νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε την επόμενη 5ετια τεράστιο βάρος στα νέα τα παιδιά έτσι ώστε να μπορούμε να τους καθοδηγήσουμε με τον σωστό τρόπο να μπουν σωστά στην κοινωνία», συμπληρώνει.

Megatv – eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί