«Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει, το κρίσιμο που πρέπει να εκπεμφθεί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας και προωθητικού διαλόγου», είπε το στέλεχος του κόμματος και συνέχισε:
«Οι πρόεδροι δεν είναι σε βάθρα. Τα κόμματα είναι συλλογικοί δημοκρατικοί φορείς. Πάρθηκε η απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία γιατί υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι, επειδή κρίναμε όσοι υπερψήφισαν την πρόταση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του ηγεσία δεν πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Είναι ρηχή ανάλυση να πούμε ότι υπεύθυνος είναι μόνο ο πρόεδρος.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συζητήσουμε πού θέλουμε να πάμε. Χρειάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση να δυναμώσει, να γίνει συγκεκριμένη.
Εκτιμώ ότι μπορούμε να αλλάξουμε, να ανασυγκροτηθούμε και να γίνουμε πρωταγωνιστές στην πολιτική ζωή του τόπου ξανά. Ήταν σε δραματική αναντιστοιχία οι θέσεις της ηγεσίας του κόμματος που αποκαλύπτονταν.
Ο Τσίπρας δεν έχει φύγει. όπως είπε πέρυσι, παραμέρισε, δεν έφυγε. Με έναν ορίζοντα ο Τσίπρας μπορεί και είναι παρών για τα ζητήματα της χώρας, αλλά δεν θα κάνω εγώ υποδείξεις στον Αλέξη Τσίπρα.
Πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθουμε να περπατάμε και χωρίς να μας κρατάει από το χέρι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι εδώ. Ο χώρος μας πρέπει να παίξει ρόλο ώστε στις εκλογές του 2027 η ΝΔ να έχει αξιόμαχο αντίπαλο».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η καλοσύνη βρήκε στέγη σε ένα απρόσμενο μέρος: Η ψησταριά στο Ντουμπάι που μοιράζει δωρεάν φαγητό
- Voice Ρουμανίας: Διαγωνιζόμενος εντυπωσίασε τους κριτές με το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Βέρτη, vid
- Φάμελλος: «Μας αξίζει μια Ελλάδα η οποία θα είναι προοδευτική»
- Την κόρη της υπέδειξε ως υπαίτια για την επίθεση εναντίον της δήμαρχος στη Γερμανία
- Θεσσαλονίκη: Τα 15 νέα αγγλόγλωσσα προγράμματα σπουδών που ιδρύει το ΑΠΘ
- Ιταλία: Άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό μυστικό πέρασμα στο Κολοσσαίο, ο «διάδρομος του Κομμόδου»
- 43χρονος επιτέθηκε στην έγκυο σύζυγο του με πιρούνι – Η κακοποιημένη γυναίκα νοσηλεύεται στο “Αττικόν”
- Παρουσία Καραμανλή, αλλά όχι Σαμαρά, ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτό που πλέον αφορά τις ζωές όλων
- Στον Παλαιστίνιο Όμαρ Γιάγκι το φετινό Νόμπελ Χημείας – Από τη φτώχεια στην τιμητική διάκριση
- Ισπανία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου στη Μαδρίτη – 4 τα θύματα