• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Ζαχαράκη για αυτόφωρο και Βαξεβάνη: «Δεν φοβάμαι κανέναν – Προσπάθεια φίμωσης πολιτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζαχαράκη για αυτόφωρο και Βαξεβάνη: «Δεν φοβάμαι κανέναν – Προσπάθεια φίμωσης πολιτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για «τακτικές αυταρχισμού», «απόπειρα εκβιασμού» και «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής», κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, εμφανώς ταλαιπωρημένη, αναφέρθηκε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης.

Η κ. Ζαχαράκη, εξιστόρησε το πώς βρέθηκε στα γραφεία της ΝΔ χθες το βράδυ, υποστήριξε πως «δεν φοβάται και δεν φοβήθηκε κανέναν», και εν συνεχεία εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του δημοσιογράφου:

«Ρίχνει λάσπη και δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τα πρόσωπα τα οποία συκοφαντεί. Εγώ δεν θα ξεκινήσω κανέναν διάλογο με τον κ. Βαξεβάνη και θέλω να επισημάνω ότι ο οποιοσδήποτε ψάξει στο διαδίκτυο θα βρει καταδίκες σε βάρος του δημοσιογράφου δημοσιογράφου σε πρωτόδικο βαθμό».

«Εγώ ανέφερα πρωτόδικες αποφάσεις, πολλοί άνθρωποι έχουν νιώσει την ανάγκη να κάνουν μήνυση στον κ. Βαξεβάνη, από κει πέρα, το να μην είμαι εγώ ενημερωμένη για τις αποφάσεις δευτέρου βαθμού, είναι κάτι που πράγματι μπορεί να έχει συμβεί. Αυτό όμως δεν αναιρεί το βασικό αίτιο, το οποίο είναι ότι ένας άνθρωπος νιώθει την άνεση να ρίχνει λάσπη σε πολιτικούς αντιπάλους, το έχει κάνει στη ΝΔ κατ εξακολούθηση, σε συγγενικά πρόσωπα του προέδρου του κόμματος αλλά και στενούς του συνεργάτες. Αυτό σε σύγχρονες δημοκρατίες είναι κάτι που θα απαντάται. Εγώ δεν μιλάω προσωπικά, αλλά ως εκπρόσωπος κόμματος», πρόσθεσε και διερωτήθηκε:

«Ο κ. Βαξεβάνης δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους που προσβάλει κατ εξακολούθηση την συνείδησή τους;».

«Είναι δικαίωμά μου και των συναδέλφων μου να εκφέρουμε πολιτικές κρίσεις. Δεν σκέφτομαι να υποβάλω μήνυση σε βάρος του αλλά σίγουρα όμως θα υπάρξουν οι απαντήσεις και η διαδικασία θα τηρηθεί. Αυτό που συνέβη χθες είναι ανήκουστο.  Ο κ. Βαξεβάνης κρίνεται για το πώς κάνει χρήση των νομικών του μέσων» υποστήριξε και τόνισε πως η μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος είναι αμιγώς πολιτικό ζήτημα καθώς όπως είπε «υπάρχει απόπειρα φίμωσης των πολιτικών κρίσεων ενός κόμματος και στελεχών του. Είναι αδιανόητο να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος ενός στελέχους κόμματος με θεσμικό ρόλο».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu