• Αρχική
  • Άρθρα
  • Υπουργός εξυμνεί το εμβόλιο της AZ παρά τα περιστατικά θρομβώσεων: «Το πιο καλό είναι και το πιο γρήγορο» – ΒΙΝΤΕΟ

Υπουργός εξυμνεί το εμβόλιο της AZ παρά τα περιστατικά θρομβώσεων: «Το πιο καλό είναι και το πιο γρήγορο» – ΒΙΝΤΕΟ

Το εμβόλιο της AstraZeneca έλαβε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.


Η κα Μιχαηλίδου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, εμβολιάστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο Κ.Ε.Φ.Ο.Κ. και ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στην ηλικιακή ομάδα 30-39 καθώς έλαβε το σχετικό ενημερωτικό SMS χθες το βράδυ.

Η υπουργός ανυπομονούσε να έρθει η σειρά της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «τόσο γιατί όπως είναι γνωστό επισκέπτεται συχνά Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και δομές που διαμένουν παιδιά αλλά για να μπορεί χωρίς φόβο να συναντήσει τους οικείους της που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες».

Η ίδια, στη σελίδα της στο Facebook, κοινοποίησε βίντεο από τη στιγμή του εμβολιασμού της και δήλωσε πως «το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο».

«Σήμερα κιόλας, αφού άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή μου ομάδα χθες το βράδυ, εμβολιάστηκα με τη πρώτη δόση του Astra Zeneca στο Εμβολιαστικό Κέντρο Λένορμαν. ‘Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιστήμονες που με πρωτόγνωρη ταχύτητα ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και απόλυτη ευγνωμοσύνη στους υγειονομικούς που κάνουν ό,τι καλύτερο για κάθε πολίτη ξεχωριστά» αναφέρεται στη δημοσίευσή της.

(Sputniknews)