που θα ασχοληθεί με την ανάλυση των αιτιών της εκλογικής ήττας σε όλη την επικράτεια και με τις βουλευτικές του λίστες, ο κ. Τσίπρας και τα μέλη του κόμματός του να αναλύσουν και τα αίτια της νίκης του υποψηφίου που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει στη Ροδόπη, κ. Οζγκιούρ” τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ‘Ακης Σκέρτσος, με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Οζγκιούρ.
Όπως ανέφερε ο κ. Σκέρτσος “η επιλογή υποψηφίων που υιοθετούν την πιο ακραία τουρκική προπαγάνδα, μιλούν ανοιχτά για τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και υποστηρίζονται εμφανώς από το τουρκικό προξενείο -όπως και ο κ. Ζεϊμπέκ που εξελέγη στην Ξάνθη- προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για τα κριτήρια με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί την κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα έναντι του τουρκικού αναθεωρητισμού”.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, διευκρίνισε ότι δεν εντάσσονται όλοι οι μειονοτικοί βουλευτές σε αυτή την κατηγορία, και παρέπεμψε στη σημερινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη στο Πρώτο Θέμα, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι κάποια κόμματα όφειλαν να είναι πιο προσεκτικά στις επιλογές τους.
Συγκεκριμένα ο κ. Σκέρτσος είπε:
“Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρη: δεν εντάσσονται όλοι οι μειονοτικοί βουλευτές σε αυτή την κατηγορία. Η Ελλάδα και το κόμμα μας τάσσεται σταθερά υπέρ των μειονοτικών δικαιωμάτων, με ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Όμως, όπως επισημαίνει στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης: «κάποια κόμματα όφειλαν να είναι πολύ πιο προσεκτικά στις επιλογές τους”.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζελένσκι! Θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κρίση;
- Μικελάντζελο Πιστολέτο: Ο 92χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε έργο του στη σκιά των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας, vid
- Τα νεότερα για το τουρκικό C-130 που συνετρίβη – Πώς το έμαθε ο Ερντογάν
- Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός ο Κυριακόπουλος λόγω του οστικού οιδήματος στον αστράγαλο
- Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έφτασε στα ανοιχτά ακτών Λατινικής Αμερικής
- George S. Patton: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο στρατηγός – θρύλος της σύγχρονης στρατιωτικής ιστορίας
- Αττική: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από 13-11-2025 έως και 30-11-2025
- Αλέξης Τσίπρας για το υπό έκδοση βιβλίο του: Η Ιθάκη δεν είναι ένας προορισμός είναι ένα ταξίδι αέναο
- Ιταλία: «Οι Ιταλοί συνεχίζουν να μεταναστεύουν» – Πάνω από 6 εκατ. μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού
- Κομοτηνή: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μουσείο Καραθεοδωρή









