«Με ενημέρωσε ο κ. Γιαννακόπουλος ότι θέλει να παραβρεθεί στην πρόσκληση που έχουμε κάνει ως Πολιτεία για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της τοξικότητας. Από τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν έχουμε ακόμη κάποια ενημέρωση.
Αύριο στις 15:00 έχουμε καλέσει να είναι οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ. Αν δεν έρθουν αύριο όλοι οι ιδιοκτήτες στην πρόσκληση της Πολιτείας για να καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο που προσβάλει το άθλημα, τις ομάδες και τους φιλάθλους τους τότε κατεβάζουμε τους διακόπτες και το πρωτάθλημα διακόπτεται».
«Το κάναμε στο ποδόσφαιρο και κατόπιν φέραμε τον νέο νόμο που με την εφαρμογή του είχε άμεσα αποτελέσματα.
Κι ο νόμος αυτός αφορούσε τόσο το μπάσκετ όσο και το ποδόσφαιρο περιλαμβάνοντας πρωτοφανή μέτρα. Πριν από τέσσερις ημέρες ήρθε η σουηδική αστυνομία και αντέγραψε το σύστημα μας και μας επαινούσε για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας. Γιατί λοιπόν δεν κάνουμε κάτι ανάλογο; Γιατί πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό σοκ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος όπου κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ρίξει δηλητήριο».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi