«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις Ευρωεκλογές: Εσωτερική «διαμάχη» για…

την στήριξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από τον πρωθυπουργό!

Την έντονη δυσσαρέσκειά τους, εκφράζουν στελέχη του κόμματος, για την στήριξη που δείχνει ο πρωθυπουργός στον Παύλο Πολάκη, λίγο πριν την κατάθεση της προτάσεως μομφής εναντίον του, από την αντιπολίτευση.

Θυμόμαστε τον Νίκο Φίλη, που είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν ταιριάζει με το ήθος της Αριστεράς» , αμέσως μετά την επίθεση κατά του ΑμΕΑ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Αυτό που ενοχλεί, είναι η στήριξη στα όσα λέει ο Παύλος Πολάκης, πράγμα που σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, «διώχνει κόσμο» και μάλιστα την χειρότερη δυνατή περίοδο για το κόμμα, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και στο βάθος φαίνονται δειλά οι Εθνικές εκλογές.

Το πρόβλημα: Ενώ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, οι διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν στραμμένες προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, πλέον στρέφονται και κατά του Παύλου Πολάκη. Όλοι όσοι δυσφορούν, πιστεύουν πως εξαιτίας του αναπληρωτή υπουργού υγείας, θα χάσουν ψήφους.

Αναμένεται η εσωτερική αυτή «κόντρα» να κορυφωθεί με την πρόταση μορφής που θα καταθέσει η ΝΔ σε βάρος του Παύλου Πολάκη. Εντύπωση κάνει, το ότι ο πρωθυπουργός μετέτρεψε ουσιαστικά την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ο Κ.Μητσοτάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλος ο πολιτικός βίος του κ. Πολάκη είναι χυδαίος, προσβλητικός και τολμώ να πω και φασιστικός», ενώ πρόσθεσε πως Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης «είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος».

Από το βήμα της Βουλής, όπως θυμόμαστε είχε αναφέρει σχετικά: «Ηρθε η ώρα να δούμε «αν θέλουμε την Ελλάδα των πολλών ή την Ελλάδα των Πολάκηδων».«Debate δεν θέλατε κύριε Τσίπρα, ελάτε εδώ στη Βουλή», τόνισε και προσέθεσε «πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά, ένα και το αυτό είστε».

Η πρόταση δυσπιστίας κατατίθεται με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο αν. υπουργός Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Αναμένουμε τις εξελίξεις επί του θέματος.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...