• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε ολοκληρωτισμό όπως στον Εμφύλιο – Δώσατε την Μακεδονία – Ετοιμάζετε και θέμα Θράκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε ολοκληρωτισμό όπως στον Εμφύλιο – Δώσατε την Μακεδονία – Ετοιμάζετε και θέμα Θράκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η τοποθέτηση της Σοφίας Βούλτεψη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε «δηλωσίες» τους έξι ανεξάρτητους βουλευτές που έσπευσαν να δηλώσουν ότι στηρίζουν προκαταβολικά όλα τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η δεδηλωμένη του Μεγάρου Μαξίμου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα εθνικά θέματα..

 «Έχετε τον ολοκληρωτισμό στο DNA σας, από τις εποχές του Εμφυλίου, θέλετε να γίνει και τώρα το δικό σας. (…)Έχετε εξασφαλίσει μια πλειοψηφία με βουλευτές δηλωσίες που έκαναν δήλωση νομιμοφροσύνης. Ψήφισαν για την Μακεδονία αλλά το πρόβλημα του δηλωσία είναι η πρώτη δήλωση. Μετά υπογράφει ό,τι του φέρουν», ανέφερε αρχικά η κυρία Βούλτεψη για να συνεχίσει παρά τις διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι, δηλωσίες διότι έκαναν δήλωση πανομοιότυπη όπως με άλλες εποχές. Τελείωσε τι να συζητάμε. Από εδώ και πέρα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε. Κάνατε δήλωση ότι θα ψηφίζετε ό,τι σας φέρνει ο Τσίπρας. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Έτσι γουστάρατε και δώσατε την Μακεδονία».

Εν συνεχεία η κα Βούλτεψη επέκτεινε την επίθεσή της προς την κυβερνητική πλειοψηφία λέγοντας: «Ολο το 2018 ασχοληθήκατε μόνο με την παράδοση της Μακεδονίας. Ακόμα και όταν χάναμε 100 συνανθρώπους μας στο Μάτι ο Τσίπρας ήταν στο Μόσταρ με τον Ζάεφ. Αυτός ήταν ο πόνος σας να κάνετε τον Ζάεφ πρωτεξάδελφο του Μεγα Αλέξανδρου.Γιατί ξαφνικά χάλασαν τη συμμαχία Τσίρπας Καμμενος; Ο Θεοδωράκης που το έπαιζε μέγας μεταρρυθμιστής και τελικά το όραμά του κατέρρευσε ξαφνικά. Γιατί; Για τον Ζάεφ; Μας βάζει σε σκέψεις ότι κάνατε συναλλαγή».

«Με τι ασχοληθήκατε το 2018 εκτός από τον Ζάεφ; Δεν υπήρχαν κόκκινα δάνεια το 2018; Τι κάνατε; Τίποτα, Ζάεφ και ξερό ψωμί. Πληρώσατε το γραμμάτιο Μακεδονία και τώρα έρχεται το πρόβλημα των τραπεζών. Τώρα άντε πάλι να κλέψετε το ενδιαφέρον του λαού με το Σύνταγμα αν και υπάρχει – σοβεί το πρόβλημα των τραπεζών και θα εμφανιστεί. Στο μεταξύ όμως εσείς θα μας παρουσιάσετε ένα άλλο θέμα ίσως την Θράκη. Εχετε τον προσανατολισμό να δώσετε το ζήτημα εκλογής Μουφτή. Λέει ο Τσίπρας ότι δεν είναι θέμα διμερές αλλά ότι ο ίδιος το θέλει. Ελα όμως το θέλω του να συμπίπτει με τα θέλω του Ερντογάν. Και πως συμπίπτουν τα θέλω του με τα θέλω του Ζάεφ και του Ενρτογάν;

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσε φυλλάδια στην μειονότητα στα τούρκικα και υποσχέθηκε εκλογή μουφτή», κατέληξε η κα Βούλτεψη

Στις καταγγελίες της βουλευτή της ΝΔ αντέδρασε η Κατερίνα Παπακώστα.

Παρότι η κα Βούλτεψη δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κανέναν, η κα Παπακώστα ενοχλήθηκε και ένιωσε την ανάγκη να ισχυρισθεί, ότι δεν δίνει εν λευκώ επιταγή στην κυβέρνηση αλλά δηλώνει πως στηρίζει όλα τα νομοσχέδια που, υποτίθεται, είναι επ ωφελεία του λαού.

Δείτε τα βίντεο:

ΦΩΤΟ: eurokinissi

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...