«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κάνει ό,τι απαιτείται για τη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης και χωρίς να έχει στη Βουλή τη στήριξη της αντιπολίτευσης η οποία ξέρει μόνο να μας κατηγορεί» ανέφερε η κ. Συρεγγέλα.
Η κ. Συρεγγέλα, σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ που μας κατηγορεί με βαριές κουβέντες για κουκούλωμα και συγκάλυψη από τη μία δεν υπερψήφισε στη Βουλή τη συγκρότηση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και από την άλλη καταψήφισε και την ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον προσωπικό».
Ερωτηθείσα, επίσης, για το αν η ΝΔ αναγνωρίζει πολιτικές ευθύνες, η κ. Συρεγγέλα ανέφερε: «Όπου πει η Δικαιοσύνη ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη για συγκεκριμένα πρόσωπα, τότε σαφώς και δεν θα πούμε όχι για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Η τραγωδία των Τεμπών είναι ένα θέμα που αφορά όλη την κοινωνία και πρώτα και πάνω από όλα τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους και γι’ αυτό πρέπει να έρθουν όλα στο φως και αρμόδια για να το κάνει είναι η Δικαιοσύνη».
Τέλος, αναφορικά με το τι θα γίνει σε περίπτωση που διαπιστωθούν από τη Δικαιοσύνη ευθύνες της Hellenic Train, η κ. Συρεγγέλα απάντησε κατηγορηματικά πως στην περίπτωση αυτή η ιταλική εταιρεία θα λογοδοτήσει.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









