• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Βουλευτής ΑΝΕΛ για Σκοπιανό: Αν έρθει η συμφωνία στην Βουλή δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση (Βίντεο)

Βουλευτής ΑΝΕΛ για Σκοπιανό: Αν έρθει η συμφωνία στην Βουλή δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση (Βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα έχει προκληθεί «πανικός» στους ΑΝΕΛ εξαιτίας της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών. Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το κόμμα του κ.Καμμένου δεν τα πάει καθόλου καλά και πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης.

Βέβαια και άλλες φορές στο παρελθόν, το συγκεκριμένο κόμμα ενώ εμφανιζόταν «αδύναμο» στις Δημοσκοπήσεις, στο τέλος έμπαινε στην Βουλή.

Όπως και να έχει, αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολλά στελέχη (τους) έχουν παραιτηθεί επειδή διαφωνούν με την στήριξη που δείχνει το κόμμα στην κυβέρνηση του κ.τσίπρα, η οποία υπέγραψε την συμφωνία για το Σκοπιανό.

Πολλές φορές έχει ακουστεί ότι οι ΑΝΕΛ, θα ρίξουν την κυβέρνηση αν η συμφωνία έρθει στην Βουλή. Σύμφωνα με τον βουλευτή του Πάνου Καμμένου κ.Παπαχριστόπουλου όμως, αν τελικά έρθει προς ψήφιση (η συμφωνία), οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς (τους) από την Κυβέρνηση αλλά……δεν θα την ρίξουν.

Δείτε το βίντεο:

Ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν είναι τυχαίος, καθώς ανήκει στον «σκληρό πυρήνα» των ΑΝΕΛ, οπότε ο λόγος του παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu