ενώ μίλησε για τις μέχρι τώρα κινήσεις της κυβέρνησης λέγοντας ότι όταν έγινε στην Ελλάδα η διαβαλκανική διάσκεψη, ο Έντι Ράμα δεν εκλήθη.
Μάλιστα υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει θέσει το θέμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο» με την Ελλάδα να λέει ότι «παγώνει» την ενταξιακή διαδικασία για την Αλβανία και πως η απόφαση για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο.
«Η ελληνική έννομη τάξη έχει σταθμίσει τα συμφέροντα και των θιγομένων και των δημοσιογράφων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN για την ελευθερία του Τύπου στις χώρες της ΕΕ.
Για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι είναι «πολιτικά κινητροδοτούμενο, υποκινούμενο και έχει στόχευση». Σημείωσε επίσης ότι η Ελλάδα είναι έμμεσος στόχος εξηγώντας ότι ο «βασικός στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί είναι ο πιο αποτελεσματικός και επιτυχημένος δεξιός πρωθυπουργός στην ΕΕ».
Εξαπέλυσε πυρά κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Αρβανίτη λέγοντας ότι «υπέγραψε την παράγραφο για διακοπή χρηματοδότησης στην Ελλάδα». Σημείωσε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ωστόσο είπε ότι υπάρχει πολιτική αξία να σημειωθεί ότι «Έλληνας ευρωβουλευτής ανέλαβε τη σύνταξη του κειμένου που παροτρύνει την Κομισιόν να διακοπεί η χρηματοδότηση».
Απαντώντας σε ερώτηση για τις υποκλοπές σημείωσε ότι η αντιπολίτευση «εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη α λα καρτ. Όταν τα αποτελέσματα είναι αυτά που θέλει έχει εμπιστοσύνη, όταν δεν της αρέσουν ή όταν ελέγχεται αυτή δεν έχει εμπιστοσύνη».
(newsbomb – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζαχάροβα: Επανάληψη των πυρηνικών δοκιμών από τις ΗΠΑ θα προκαλούσε σοβαρές αντιδράσεις
- Η Κάγια Κάλας επιτίθεται κατά των… Ρώσων πολιτών
- Βορίζια Ηρακλείου: Νέο μπαράζ ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και οχήματα
- Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή ΤΕΙ για χρηματισμό από σπουδαστές του
- Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κανέα ρήγμα ανάμεσα σε Πούτιν και Λαβρόφ
- Κοντογεώργης: «Τις επόμενες ημέρες, πολύ άμεσα, θα παρουσιασθεί μια συνολική δέσμη μέτρων
- Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο…ενθουσιασμένος με Μαμντάνι! BINTEO
- Η πολεμική ταινία του Μελ Γκίμπσον που παίζει τώρα στο Netflix ενθουσίασε το διαδίκτυο, vid
- Γιώργος Αυτιάς: Τι δήλωσε στην ΕΕ για την Τουρκία
- Σε ετοιμότητα ο ΟΑΣΘ για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό









