• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βορίδης για Π.Καμμένο: «Όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση»

Βορίδης για Π.Καμμένο: «Όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση»

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, λίγες ώρες μετά την συνέντευξη τύπου του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για το Σκοπιανό και το μέλλον της κυβέρνησης.

Στην αντιπολίτευση και δη τη Νέα Δημοκρατία ήδη άρχισαν οι φωνές σχετικά με την στήριξη που θα παρέχει συνολικά ή όχι το κόμμα των ΑΝΕΛ.

«Υπογραφές διεθνών συμφωνιών ανεξαρτήτως του χρόνου που κυρώνονται από τη Βουλή παράγουν έννομες συνέπειες» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις για το ονοματολογικό της πΓΜΔ.

«Κι όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες, αλλιώς συμφωνεί» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι αναφέρεται «στις δηλώσεις του κ. Καμμένου σήμερα για τη συγκεκριμένη συμφωνία, που δήθεν διαφωνεί, αλλά επειδή υπάρχει η μετενέργεια και οι νομικές συνέπειες, που υποτίθεται θα αρχίσουν αργότερα, γι’ αυτό και δεν τον νοιάζει».

«Οι νομικές συνέπειες δεν αρχίζουν αργότερα, αρχίζουν με την υπογραφή. Γι’ αυτό, φτάνει η κοροϊδία. Εδώ, δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε θα κοροϊδεύουμε τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Βορίδης.