• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • «Βόμβα» Νικολόπουλου που ίσως φέρει εξελίξεις: Μήνυση κατά Πάνου Καμμένου για εκβιασμό – Βρέθηκε στην ΓΑΔΑ

«Βόμβα» Νικολόπουλου που ίσως φέρει εξελίξεις: Μήνυση κατά Πάνου Καμμένου για εκβιασμό – Βρέθηκε στην ΓΑΔΑ

Άνω-κάτω το πολιτικό σκηνικό της χώρας!

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με τα μέσα ενημέρωσης να έχουν πάρει «φωτιά».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται και τις πληροφορίες που επικαλούνται τα μεγάλα ΜΜΕ, ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να κατέθεσε καταγγελία ή μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για απειλές και εκβιασμό.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα μπορούσε να είναι η λύση που αναζητά ο Καμμένος για να είναι ο 5ος βουλευτής δίνοντας ουσιαστικά το «φιλί της ζωής» στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Αυτό γιατί σε περίπτωση που τελικά διαγραφεί ο Θ. Παπαχριστόπουλος, ώστε να είναι ελεύθερος να απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι ΑΝΕΛ μείνουν με λιγότερους από πέντε βουλευτές, ο Πάνος Καμμένος χάνει την ιδιότητα του πολιτικού αρχηγού.

Ωστόσο, σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωνε αρνητικός στο να γυρίσει τους ΑΝΕΛ.

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ  στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές. Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη».

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις». Επίσης, κατά τον μηνυτή,ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Το θέμα χαρακτηρίζεται ως πάρα πολύ σοβαρό, καθώς η παρουσία Νικολόπουλου στην ΓΑΔΑ σχετίζεται με εκβιασμό βουλευτή από αρχηγό κόμματος.

ΦΩΤΟ: eurokinissi

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...