• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των κομμάτων, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των πυρκαγιών (Βίντεο)

Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των κομμάτων, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των πυρκαγιών (Βίντεο)

Οι πυρκαγιές που σόκαραν το πανελλήνιο, εκτός από τους νεκρούς και τους τραυματίες που άφησαν πίσω τους, έγιναν και σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η κυβέρνηση συνολικά, δέχτηκε σκληρή κριτική όχι μόνο από τους πολίτες αλλά και από τα κόμματα του κοινοβουλίου. Εξαίρεση αποτελεί η ΝΔ, η οποία μέχρι εχθές δεν είχε αναφερθεί, στο θέμα λόγω του τριήμερου πένθους. Σήμερα όμως, η ΝΔ απασφάλισε και έβγαλε μια αιχμηρή ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, -με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας- προκαλεί μόνον οργή.
Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, που εξόργισαν τους πολίτες αλλά και τα ΜΜΕ

Η δήλωση του κ.Τόσκα, που προκάλεσε την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ αλλά και του Ποταμιού

Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ

Ντροπή να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι μετά από τόσους θανάτους δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Ντροπή να θεωρούν ότι η επιχείρηση εκκένωσης στο Μάτι -που δεν έγινε ποτέ- ήταν μια καταδικασμένη υπόθεση .
Ντροπή ακόμη και η δήθεν παραίτηση του κ. Τόσκα.

Δεν λείπει μόνο η συγνώμη.
Δεν λείπει η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης.
Λείπει αυτό που με απλά λόγια λέει ο λαός μας.
Λίγη τσίπα», αναφέρει ο κ. Χρηστίδης.

Η απάντηση που δημοσιοποίησε το Ποτάμι

«Όλα έγιναν σωστά λοιπόν. Αυτό βγήκαν να μας πουν οι υπουργοί και οι κρατικοί αξιωματούχοι που επιστρατεύθηκαν για το κυβερνητικό show.

Για όλα φταίνε κάποιοι εμπρηστές, άγνωστοι βέβαια, και ο «στρατηγός άνεμος». Λες και τις κυβερνήσεις τις έχουμε για να δρουν όταν υπάρχει άπνοια και όλα κυλούν ομαλά.

Οι άνθρωποι που επέζησαν από την καταστροφή στο Μάτι περίμεναν την αναγνώριση κάποιου λάθους. Και οι συγγενείς των θυμάτων περίμεναν ένα συγγνώμη.

Αντί όμως γι΄ αυτά, αντί για την παραμικρή έστω αυτοκριτική, ήρθαν για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με το θράσος. Το θράσος που για άλλη μια φορά επιστρατεύεται για να καλύψει πολιτικές ευθύνες και επιχειρησιακές ανικανότητες» αναφέρει το Ποτάμι για την συνέντευξη .

Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu