Βασιλειάδης-ΣΥΡΙΖΑ: Τότε θα μπορούσαν να γίνουν οι εκλογές

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το πότε θα στηθούν εσωκομματικές κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο, καθώς μετά την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να πάει το κόμμα σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, εμφανίζονται στελέχη που προτείνουν η διαδικασία να μετατεθεί για αργότερα.

Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την Φαίη Μαυραγάνη τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ένα πλαίσιο και ζήτησε ορισμένα πράγματα με ορίζοντα το καταστατικό συνέδριο το φθινόπωρο. Το μπρος πίσω δεν βοηθάει κανένα. Μου φαίνεται παράδοξο αν το έχει ζητήσει ο πρόεδρος να πάρει σε λαϊκή ετυμηγορία να υπάρχει αντίπαλος και το Συνέδριο να πει πάμε αργότερα».


Ωστόσο ο κ.Βασιλειάδης σημείωσε πως «η λογική θα έλεγε σύντομα, αλλά το fast track το δοκιμάσαμε το καλοκαίρι και δεν βοήθησε. Από το να καμωνόμαστε ότι όλα είναι καλά» και πρόσθεσε πως ενδεχομένως οι εκλογές θα μπορούσαν να μετατεθούν για τα τέλη Μαρτίου.

Αναφορικά με το θέμα του υποψηφίου που θα βρεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ.Βασιλειάδης είπε πως αυτή την ώρα με βάση τα όσα ακούγονται φαίνεται πως θα είναι η Ολγα Γεροβασίλη, ωστόσο θα πρέπει να ανακοινωθεί, αφού για την ώρα η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι μόνο βάσει όσων ακούγονται και γράφονται και δεν είναι κάτι επίσημο.

(iefimerida – eurokinissi)_

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί