δήλωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν. Περιμένω να ακούσω πολιτικές δεσμεύσεις».
«Επί προεδρίας Κασσελάκη το κόμμα συρρικνώθηκε, το κόμμα είναι σε ένα καθεστώς συνεχών διασπάσεων γιατί ήταν μια ηγεσία η οποία ήταν ανίκανη να συνθέσει», συμπλήρωσε.
«Αν πάμε πάλι σε λογική προσώπων και σε λογική καλλιστείων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αύριο. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτάξει τις πολιτικές, εάν ο κόσμος δεν καταλάβει τι είμαστε και τι θέλουμε όποιο πρόσωπο και να είναι μπροστά το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο», τόνισε ακόμα.
«Με τον Κασσελάκη στην ηγεσία το κόμμα μπορεί να έχει μόνο χαμηλές πτήσεις», υπογράμμισε.
«Δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν. Περιμένω να ακούσω πολιτικές δεσμεύσεις και το κυριότερο την μεγαλύτερη δέσμευση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπροστάρης για τη μεγάλη συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων που θα ανατρέψουν τους δεξιούς μονοδρόμους, που θα ανατρέψουν το αφήγημα της Δεξιάς», κατέληξε.
Parapolitika – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ουγγαρία θα αγοράσει έως και 10 μικρούς αρθρωτούς αντιδραστήρες από τις ΗΠΑ
- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει” μετά την εκεχειρία με το Ιράν, εκτιμά ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών
- Πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά – Τι “έπιασε”;; (ΒΙΝΤΕΟ)
- Δυναμικές κινητοποιήσεις για 2η μέρα στην Ιρλανδία για τις υψηλές τιμές των καυσίμων, Vid
- Έγκριση και ένταξη 230 βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων
- Στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων
- Τραμπ: Κεκλεισμένων των θυρών οι συνομιλίες με το Ιράν
- Ελεύθεροι με όρους εφοριακός και συνταξιούχος που κατηγορούνται ότι ενημέρωναν καταστηματάρχες για ελέγχους
- Η συμφωνία με το Ιράν δεν περιλαμβάνει τον Λίβανο, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Σ. Παπασταύρου: Επιβεβαιώθηκε η πλήρης επάρκεια ενεργειακών αποθεμάτων









