Νέο «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα «ΕΛΤΑ» έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.
Νέες εξελίξεις έρχονται στον απόηχο του ξαφνικού «λουκέτου» δεκάδων καταστημάτων σε όλη τη χώρα και της λανθασμένης επικοινωνιακής διαχείρισης του «ξεχασμένου» θέματος των ταχυδρομίων.
Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη παρίστανται ορισμένοι Υπουργοί και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με το «λουκέτο» στα καταστήματα ΕΛΤΑ.
Νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι σφοδρές διαμαρτυρίες ακόμα και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από την ηγεσία των ΕΛΤΑ σε ό,τι αφορά τον ξαφνικό «θάνατο» τουλάχιστον 200 καταστημάτων.
Στο Μαξίμου θεωρούν πως το θέμα των ΕΛΤΑ προκαλεί νέα φθορά στην ήδη επιβαρυμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη, που διανύει τη δεύτερη θητεία της και βρίσκεται σταθερά κάτω από το 30% στις δημοσκοπήσεις.
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: «Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου»
- Ναυάγιο αλλοδαπών στη Χίο: Προφυλακίστηκε ο Μαροκινός κατηγορούμενος
- Εκλογές στην Ιαπωνία: Το κόμμα της Σανάε Τακαΐτσι φιλοδοξεί να εξασφαλίσει αυτοδυναμία
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Το βίντεο που έγινε παγκόσμιο viral με τον καθαρισμό της ράμπας!
- Σεισμός 4,8 ρίχτερ ταρακούνησε τη νύχτα τη δυτική Κρήτη
- Δοκιμάζουν mRNA εμβόλιο για την πιο συχνή μορφή καρκίνου με ελληνική συμμετοχή
- Σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Έρχεται η πρώτη συνεδρίαση του… «νέου ΟΗΕ» που θέλει να φτιάξει ο Τραμπ
- Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χώρο εργοστασίου στην Ελευσίνα
- Δωδεκάμηνος τουρισμός: Ποιοι προορισμοί παίρνουν προβάδισμα στην Ελλάδα
Κύρια Θέματα









