Εντυπωσιακά σόου και αμέτρητες πολύχρωμες εικόνες «έσκασαν» πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους, όσο και σε όλες τις γειτονιές, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του 2024.
Οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι χιλιάδες τουρίστες εκμεταλλεύτηκαν τον πολύ καλό καιρό και γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους ενώ λίγο πριν την αλλαγή με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου δεκάδες φαναράκια υψώθηκαν πάνω από την στολισμένη Αριστοτέλους.
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του δήλωσε πως «η νέα χρονιά σηματοδοτεί και μία νέα αρχή για το δήμο Θεσσαλονίκης. Στην αφετηρία αυτής της καινούργιας προσπάθειας απαιτείται να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης».
Ο κ.Αγγελούδης, που αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα τα καθήκοντά του, πρόσθεσε πως «με αυτοπεποίθηση, με πίστη στις δυνάμεις μας και στη δυναμική της πόλης μας, μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που η Θεσσαλονίκη δικαιούται. Είναι ώρα να αγαπήσουμε περισσότερο την πόλη μας και τους συνανθρώπους μας. Να απαντήσουμε στις προκλήσεις του σήμερα με περισσότερη αλληλεγγύη, ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργία. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους υγεία, χαρά, ατομική και οικογενειακή ευτυχία! Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά!»
(απεμπε – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σαρώνει ο υπερτυφώνας Ραγκάσα – Συγκλονιστικό βίντεο με χείμαρρο να σπάει τζαμαρία ξενοδοχείου
- Συνεχίζουν οι Ρώσοι την προώθησή του στο Κουπιάνσκ
- Θεσσαλονίκη: Kapani Project 2025 – Η ιστορική αγορά της πόλης μεταμορφώνεται ξανά
- Αυτά δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για τα ελληνοτουρκικά
- Γιγάντιος μηχανικός σκύλος κοιμάται μέσα σε φουτουριστικό κατάστημα! vid
- Ξεκίνησε ο «χορός»! Η δήλωση Τραμπ για την Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη
- ΗΠΑ: Έρευνα διαπιστώνει ότι έχουν αυξηθεί οι απειλές βίας κατά στελεχών εταιρειών
- Θεσσαλονίκη: Τον Ιανουάριο δικάζεται η 52χρονη για τη δολοφονία του 60χρονου συζύγου της με υδράργυρο
- Συνελήφθη 36χρονος οδηγός που έτρεχε με 205 χλμ/ώρα στην Αθηνών- Κορίνθου
- Υπουργείο Τουρισμού: Στο επίκεντρο η προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού διεθνώς
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
