Το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω-κάτω στο ΠΑΣΟΚ και ίσως εκτοπίσει τον Ανδρουλάκη!

Ποιά ονόματα ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες;;

Κάτι παραπάνω από ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά και την νέα αποτυχημένη προσπάθεια να περάσει σε ποσοστά ακόμα και τον επίσης αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη είναι διάχυτος και επιβεβαιώνονται οι ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης στο να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές.

Το πιθανότερος σενάριο ωστόσο είναι να επιτευχθεί κάποιου είδους «συμφωνία» και το ΠΑΣΟΚ να οδηγηθεί σε νέες κάλπες για την ανάδειξη προέδρου το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όλες οι συζητήσεις για τον πιθανό… «διάδοχο» στο ΠΑΣΟΚ γυρίζουν γύρω από ένα πρόσωπο: Τον Χάρη Δούκα!

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει συνδέσει το όνομά του με την τελευταία (και μοναδική) μεγάλη εκλογική νίκη η οποία συνδέεται τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τη στήριξη και των δύο κομμάτων κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και κατάφερε να θέσει εκτός μάχης τον μέχρι πρότινος Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Πολλοί αναμένουν πως σε συνέντευξή του-σταθμό αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται να θέσει επί της ουσίας «παρών» στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ, μπαίνοντας και αυτός για τα καλά στο κόλπο της ηγεσίας.

Αναμένεται η παρέμβασή του να… ταράξει τα νερά όχι μόνο στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και στην Κουμουνδούρου (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς ενδέχεται να μιλήσει για σαρωτικές αλλαγές στον ευρύτερο χώρο της λεγόμενης «κεντροαριστεράς».

Άλλα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για τη κούρσα της ηγεσίας είναι εκείνο του Παύλου Γερουλάνου και του Μανώλη Χριστοδουλάκη.

ΦΩΤΟ:freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί