Στο αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο των «ΝΕΩΝ» του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκε «Μυστικός Δείπνος στο Στρασβούργο», με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να μιλά για τετ α τετ Γιώργου Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο των εργασιών της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ μιλούν για μια συζήτηση στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε όλη ελληνική αποστολή, με τους δυο πρώην πρωθυπουργούς να συζητούν στο μπαρ πίνοντας μπύρες.
Ωστόσο δεν περνά απαρατήρητο ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών, όπως όμως και το γεγονός ότι στην νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα ο πρώτος που έσπευσε για δηλώσεις για την ανατροπή που προέκυψε από τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Όταν ενώνουμε τις προοδευτικές δυνάμεις πίσω απο ένα πρόσωπο με γνώσεις με όραμα μπορεί να γίνει η ανατροπή», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Εν μέσω σεναρίων για συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει να κρατά αποστάσεις και να μιλά για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων από τη βάση και μέσα από συμφωνίες κορυφής.
(Megatv – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε δυο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς προχώρησε η Βόρεια Κορέα
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και μεγάλες ζημιές, vid
- ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Αναλυτικά όλες οι πληρωμές μέχρι και την Παρασκευή
- «Μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν ανακοίνωσε η Κίνα
- Σύνοδο για όσες χώρες στηρίζουν το Κιέβο θέλει ο Μακρόν αρχές Γενάρη στο Παρίσι
- Τραγωδία στην Ινδονησία: Φονική πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας – 16 νεκροί, vid
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ! Αυτά έκανε ο απεσταλμένος του Πούτιν στο Μαϊάμι
- Ουκρανικό ζήτημα: Χωρίς συμφωνία η συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι! Η πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ
- Σαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Φον ντερ Λάιεν για Ζελένσκι-Τραμπ: «Υπήρξε πρόοδος»









