«Το Άγιο Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μας θυμίζει πάντα ότι μέσα από τον πόνο, τις δυσκολίες, τις κακουχίες, τις αντιξοότητες, τελικά γεννιέται το φως και η ελπίδα.
Όλος ο Ελληνισμός, στην πατρίδα μας και απανταχού της γης, γιορτάζει αυτή την ημέρα και εύχεται μέσα από την ψυχή μας να αναπηδήσουν αισθήματα καλοσύνης, αισθήματα αλληλεγγύης, αισθήματα ελπίδας.
Η πατρίδα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Όμως, μέσα από ένα πνεύμα αυτοπεποίθησης και ενότητας, μπορούμε όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε.
Ας γιορτάσουμε αυτή τη σπουδαία ημέρα μαζί με τους αγαπημένους μας, ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες και ας πάρουμε το μήνυμα των ημερών αυτών της Μεγάλης Εβδομάδος για να μπορέσουμε να αντικρύσουμε το προσωπικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Φεβρουαρίου
- Αναστάτωση στα Σπάτα από άνδρα που πυροβόλησε στον αέρα και ταμπουρώθηκε σπίτι του
- Βροχερός ο καιρός σήμερα 17/2 στις περισσότερες περιοχές της χώρας
- Ο Τραμπ λέει πως θα αποφασίσει «σύντομα» όσον αφορά νέες παραδόσεις όπλων στην Ταϊβάν
- Ιράν-ΗΠΑ: Το μέλλον της ειρήνης στη Μέση Ανατολή κρίνεται στην… Ελβετία
- Νέα προειδοποίηση του Τραμπ στο Ιράν εάν «δεν κλείσει συμφωνία»
- Η ΑΙ δημιούργησε εικονικά ζώα και τα απελευθέρωσε…σε ψηφιακό κόσμο
- Κινέζα αποθεώθηκε στο διαδίκτυο γιατί πήγε να ζήσει μόνη της σε ακατοίκητο νησί
- Βρετανός σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε γυαλιά καρφιά και συνελήφθη από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ (Vid)
- «Βράζουν» στη γερμανική δεξιά με την πράσινη από-ανάπτυξη: «Ηλιθιότητες», vid









