Το μεγάλο κόλπο της κυβέρνησης, που δεν είδε ΚΑΝΕΝΑΣ (Βίντεο)

Δεν είναι ψέμα, η πολιτική ζωή του τόπου είναι ταραγμένη ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.

Τα τελευταία χρόνια ειδικά, βλέπουμε ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν φαίνονται να συγκλίνουν ιδεολογικά μεταξύ τους, έρχονται ΚΟΝΤΑ!

Για παράδειγμα είδαμε την είσοδο της κ.Παπακώστα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ.Παπακώστα προέρχεται από την ΝΔ.

Τι έλεγε η κ.Παπακώστα, για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Άσχετα από το τι έλεγε για την συγκυβέρνηση, σήμερα βλέπουμε ότι έγινε μέλος της (συγκυβέρνησης). Αυτό το γεγονός, μας δείχνει ότι στην πολιτική οι ιδέες και οι σκέψεις, αλλάζουν πολύ εύκολα.

Βέβαια η κ.Παπακώστα εδώ και καιρό φλερτάρει με την Αριστερή ιδεολογία, πριν από λίγες ημέρες, είχε υποστηρίξει ότι πρέπει να γίνει η ομοσπονδιοποίηση του κράτους, όπου οι Περιφέρειες θα έχουν τοπικές κυβερνητικές αρμοδιότητες, με μεγαλύτερη ανεξαρτησία από το κεντρικό κράτος. Η κ.παπακώστα, είχε γνωστοποιήσει την πρότασή της, στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, σε ξεχωριστές συναντήσεις που είχε μαζί τους.

Δείτε το άρθρο μας

Αξίζει να σημειωθεί το εξής:

H νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, υπήρξε βουλευτής της ΝΔ, ενώ έχει διατελέσει υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πάρει μαζί του στελέχη από όλα τα κόμματα.

Το μεγάλο κόλπο της κυβέρνησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να διασπάσει την ΝΔ, προσπαθεί να πάρει μαζί του Αριστερούς και….. Δεξιούς (;), ώστε ο κόσμος να μπερδευτεί και να μην μπορεί να διακρίνει τις σαφείς διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ.

Συμπέρασμα

Είναι πολύ έξυπνη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το μόνο που μένει να δούμε, είναι τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ, θα απαντήσει σε αυτή την κίνηση. Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι το πολιτικό σκηνικό θα πάρει φωτιά!

  • 60
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...