Σε Καβάλα και Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή (13/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα.
Πριν να ξεκινήσει τις συναντήσεις του και να στείλει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ισχυρότερη από ό,τι το 2019, ο πρωθυπουργός έκανε μια στάση σε κατάστημα που πουλάει μπουγάτσες στην Καβάλα.
Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το γούρι του Κυριάκου Μητσοτάκη όποτε επισκέπεται την περιοχή της Καβάλας τα τελευταία 10-15 χρόνια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε, εξάλλου, και storie στο Instagram από την επίσκεψή του στο μπουγατσατζίδικο στο οποίο γεύτηκε και μπουγάτσα με κρέμα και μπουγάτσα με τυρί.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)









