Τι θα γίνει το 2025; Ανατροπή από πρώην Υπουργό για την εκλογή ΠτΔ!! vid

«Υπάρχουν πολλά στελέχη της κεντροδεξιάς».

Ένα θέμα που αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα την πολιτική επικαιρότητα τους επόμενους μήνες, αλλά προς ώρας μοιάζει «ξεχασμένο», έθιξε στον «αέρα» εκπομπής ο Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά και τον περιορισμένο ανασχηματισμό ο πρώην Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ερωτήθηκε σχετικά με το αν πρόκειται η κυβέρνηση να δώσει το «πράσινο φως» στην ανανέωση της θητείας της ΠτΔ.

Η απάντησή του εξέπληξε τους παρόντες δημοσιογράφους, καθώς ήρθε σε αντίθεση με τα μέχρι στιγμής «σήματα» που έχουν δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».

Κατά πολλούς αυτή η ρηξικέλευθη πρόταση Μηταράκη έρχεται ως απόρροια της πτώσης των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, καθώς είχε -μεταξύ άλλων- διαρροές από τα «δεξιά» της.

Θυμίζουμε πως η θητεία της ΠτΔ τελειώνει το 2025. Έως τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ανακοινώσει εάν θα προχωρήσει στην ανακοίνωση κάποιας νέας υποψηφιότητας ή όχι!

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί