Τι είπε o Α. Γεωργιάδης για τον ανασχηματισμό – Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό (Βίντεο)

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είδε με καλό μάτι τον ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με πολλούς πολιτικούς παράγοντες, η κυβέρνηση προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό ο οποίος δεν είχε καμία ιδεολογική χροιά. Όπως διαβάσατε σε προηγούμενό μας άρθρο, η υπουργοποίηση της κ.Παπακώστα, προκάλεσε κάποια ερωτήματα και μας έδειξε ότι η κυβέρνηση έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα της.

Μάλιστα στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει βίντεο, στο οποίο ακούμε την κ.Παπακώστα να μιλάει κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το γεγονός αυτό το σχολίασαν και οι πολίτες στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ.Γεωργιάδης, δήλωσε ( μεταξύ άλλων,) στο κανάλι της Βουλής, ότι η πρώην βουλευτής της ΝΔ κ.Παπακώστα η οποία προσχώρησε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στο παρελθόν του είχε ασκήσει έντονη κριτική. Επίσης ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι αντίπαλός του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κανένας άλλος.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, που έδωσε ο κ.Γεωργιάδης:

Η ΝΔ συνολικά, δεν φοβάται τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και πιστεύει ότι είναι και ο τελευταίος της, αφού μετά θα έρθουν οι εκλογές. Εκτός από την ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα, θεωρούν ότι αυτός ο ανασχηματισμός, έγινε για τα μάτια του κόσμου και ότι δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί από την άλλη ότι αυτός ο ανασχηματισμός είναι μεταμνημονιακός και αναπτυξιακός και ότι δημιουργεί πρόβλημα στην μνημονιακή ΝΔ (όπως την χαρακτήρισε σε συνέντευξη του στον ραδιωφονικό σταθμό Στο Κόκκινο, ο κ.Παππάς).

Τι έχουμε να περιμένουμε

Η ΔΕΘ πλησιάζει και είναι σίγουρο ότι ο Πρωθυπουργός θα αναλύσει βήμα-βήμα το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα, ενώ ο Κ.Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και περιμένουμε να θίξει τα σημεία που δείχνουν, ότι η λιτότητα δεν έχει τελειώσει!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu