Τι είπε για τις ελίτ, η κ.Σπυράκη

Τι είπε για τις ελίτ, η κ.Σπυράκη, μεταξύ άλλων

«O λαϊκισμός στέλνει τους λογαριασμούς στους πιο αδύναμους. Οι λαϊκιστές είναι εκείνοι οι οποίοι ορκίζονται στο όνομα του λαού και λένε ότι θα χτυπήσουν τις ελίτ και όταν ανεβαίνουν στην εξουσία συμπεριφέρονται χειρότερα από τις ελίτ»

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής».

«αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να συμβεί στην Ευρώπη, είναι να κυριαρχήσουν όλες αυτές οι ακραίες τάσεις που μηδενίζουν τη συνεισφορά της Ευρώπης, που μηδενίζουν το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι μία αλληλεγγύη με διπλή κατεύθυνση»

«Στη μία κατεύθυνση έχουμε τα κονδύλια της συνοχής και τα άλλα κονδύλια που δίνουν δουλειές και βοηθάνε τις πιο αδύναμες χώρες, και στην άλλη κατεύθυνση υπάρχει η ανάγκη να μοιραστούμε τις ευθύνες. Και αυτό εμείς το διδάξαμε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα επισημαίνοντας στον κ. Όρμπαν, ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στο προσφυγικό»

«είναι οι τάσεις που δίνουν καλά αμειβόμενες δουλειές».

«είναι ευκαιρία, αντί να μιλάμε για τις χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων χρόνων, να δούμε το πώς αυτές οι τάσεις μπορούν να ενσωματωθούν στα νέα προγράμματα της Περιφέρειας και του κράτους, για να φέρουν νέες θέσεις εργασίας».

«η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει ήδη απορριφθεί από τους πολίτες».

«που θα μεγαλώσει την πίτα και που θα μικρύνει την συνεισφορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους φόρους και τις εισφορές».

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •