Τι δήλωσε ο Αδ.Γεωργιάδης για την επένδυση στο Ελληνικό

Τι δήλωσε ο Αδ.Γεωργιάδης για την επένδυση στο Ελληνικό.

«Πριν από λίγες μέρες κάποιοι από τους εργαζόμενους της Creta Farm με ενημέρωσαν ότι αυτή την εβδομάδα η εταιρεία θα έκλεινε και θα έμεναν 800 άνθρωποι χωρίς δουλειά. Το Σάββατο έφερα στο υπουργείο τους εκπροσώπους τεσσάρων συστημικών τραπεζών, έφερα τους μετόχους που είναι σε μια μεγάλη οικογενειακή διαμάχη, χρησιμοποίησα όση πειθώ έχω και αυτό που δεν μπορούσε να γίνει επί σειρά μηνών έγινε πραγματικότητα. Σήμερα υπέγραψαν και οι δύο μέτοχοι το μνημόνιο συνεργασίας με τις τράπεζες που εξασφαλίζει την ζωή της εταιρείας, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή».

«Στην πολιτική υπάρχουν και ωραίες στιγμές καταθέτω το μήνυμα που μου έστειλε ο πρόεδρος των εργαζομένων της εταιρείας. “Υπουργέ καλησπέρα και μόνο για το γεγονός ότι μπήκες μπροστά και σήκωσες πάνω σου ένα τόσο σύνθετο ζήτημα εγώ σαν πρόεδρος των εργαζομένων σε ευχαριστώ και σε καλώ για αντικριστό αρνί στην Κρήτη”. Στην πολιτική είμαστε για να λύνουμε τα προβλήματα των ανθρώπων και όχι για να τσακωνόμαστε ή οπουδήποτε αλλού».

«Ως προς το επίπεδο της επιχειρηματικότητας η Ελλάδα βρίσκεται στη θέση 72 μας περνάει η Μολδαβία, το Μεξικό, η Ρουάντα, η Κένυα ,το Μπαχρέιν η Αλβανία και διάφορες άλλες χώρες. Αυτός είναι ο δείκτης της world bank. Αυτή η κατάταξη με τα έργα που προγραμματίζουμε πολύ γρήγορα θα αλλάξει. Εγώ δεν μηδενίσω ότι έκανε ο κ. Δραγασάκης. Δεν θα καπηλευτώ τη δουλειά των προηγούμενων θέλω να βλέπω την πολιτική σαν σκυταλοδρομία που ένας παραλαμβάνει από τον άλλον».

«Το Ελληνικό θα ξεκινήσει και θα ξεκινήσει φέτος. Θα τηρηθεί η συμφωνία που ψηφίσατε ακριβώς όπως την ψηφίσατε δεν πρόκειται να κάνουμε αλλαγή της συμφωνίας υπέρ της Lamda Development».

«Η συζήτηση στην αίθουσα αυτή πρέπει να γίνεται σοβαρά. Αν νομίζετε ότι δε γίνονται ουρανοξύστες σε σεισμογενείς περιοχές προφανώς κατοικείτε σε άλλο πλανήτη και όχι στον πλανήτη γη. Απόδειξη το Τόκιο το Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις σε ιδιαιτέρως σεισμογενείς περιοχές στην Αμερική».

photo:eurokinissi