Τι αποκάλυψε ο Α.Φλαμπουράρης για τα επόμενα βήματα της Αριστεράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Άρθρο Αλέκου Φλαμπουράρη, βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην ΑΥΓΗ της Κυριακής

Από τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε σε κάθε πόλη, νομό, περιφέρεια αλλά και χώρο δουλειάς, ανοικτά στη νεολαία και τον κόσμο γενικότερα, διαδικασίες διαλόγου. Διαλόγου ανοικτού και ελεύθερου, δημοκρατικού και παραγωγικού, για τα θέματα που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη επίτευξη του στόχου. Ένας διάλογος μεταξύ ίσων ανθρώπων που θα εμπνέει, θα είναι ελκτικός, χωρίς τσακωμούς, αλλά με ελευθερία στη κατάθεση της διαφορετικής προσέγγισης. Τα συμπεράσματα του προβληματισμού μιας τέτοιας λειτουργίας θα κατατεθούν στο Συνέδριο της ανασυγκρότησης, διεύρυνσης ή και επανίδρυσης.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλοι και φίλες,

Ταυτόχρονα όμως, κι όσο θα εργαζόμαστε για τους παραπάνω στόχους, οφείλουμε να απορρίπτουμε και να αντιπαλεύουμε καθημερινά την εφαρμοζόμενη πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη – Δεξιάς – Ακροδεξιάς, που από την πρώτη μέρα έδειξε τον ταξικό της χαρακτήρα (καταργεί τη 13η σύνταξη, την αιτιολογημένη απόλυση, επαναφέρει τους «εργολάβους» στο δημόσιο και πολλά άλλα).

Που κάνει χατίρια σε φίλους της μεγαλοεπιχειρηματίες (πχ Ελληνικό, Ελληνικός Χρυσός και νομοθετικές πρωτοβουλίες που υπαγορεύει ο ΣΕΒ). Που επέδειξε ασύλληπτη ανικανότητα αφήνοντας επί 15 ημέρες να ταλαιπωρούνται τουρίστες και κάτοικοι στην Σαμοθράκη, επιτρέποντας να δοθεί ένα μεγάλο χτύπημα στον τουρισμό.

Που τέλος, ξεκίνησε να δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό της απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, καταργώντας την απόδοση ΑΜΚΑ και την ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία αρχίζοντας ταυτόχρονα τις επιχειρήσεις σκούπα, τι στιγμή μάλιστα που οι προσφυγικές ροές αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς».

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...