«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή: «Ντροπή» – «Θα δείτε χειρότερα από τις σφαλιάρες», vid

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε τον ελληνικό λαό».

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με αφορμή την επίθεση στην βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, από πολιτεύτρια της Νίκης μέσα σε εκκλησία την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος σε κυβερνητικούς βουλευτές είπε ότι «θα δούμε χειρότερα» από το χαστούκι μέσα σε εκκλησία κατά πολιτικού της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της Νίκης εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το συγκεκριμένο περιστατικό, προχωρώντας, μάλιστα, στη διαγραφή της πολιτεύτριας και στην παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων κατηγόρησε τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την ένταση που δημιουργείται, εξαιτίας όσων ψηφίζουν. 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία».

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες τις προάγεται αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη πρόβαλε ταινίες οι κουίρ φωνάζανε “destroy Greece”.

Τους πληρώσαμε να μας φωνάζουν καταστρέψτε την Ελλάδα. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά. Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Στην αίθουσα επικράτησε χάος με βουλευτές της ΝΔ να φωνάζουν «ντροπή» και «είναι δυνατόν, ακούτε τι λέτε;».

Άμεση ήταν η αντίδραση της υπουργού Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία απευθυνόμενη στον βουλευτή της Νίκης τον ρώτησε αν καταδικάζει τη βία, με εκείνον να εμμένει στην άποψη που διατύπωσε.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε:

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Το καταδικάζετε αυτό;
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως και το καταδικάζουμε, τη βία την καταδικάζουμε αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;
ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ: Τα στελέχη σας
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι αρρωστημένο κυρίες μου να λέτε ότι υπάρχουν 5 και 10 φύλα; Αυτά είναι τρελά πράγματα. Που τα είδατε; Ποια επιστήμη σας τα δίδαξε; Πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος για να σκεφτείς τέτοια πράγματα. Θυμηθείτε το. Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία με αυτά τα πράγματα, τα καμώματά της, γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη και του χριστιανού και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες και σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε.

Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ (Ν.Δ) : Ακούτε τι λέτε; Ντροπή! Να ανακαλέσετε τώρα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Μην μου χτυπάτε το χέρι εμένα το χέρι κυρία μου.
Μ.ΣΟΥΚΟΥΛΗ: Ακούτε τι λέτε; Ντροπή
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ξυπνήστε, ξυπνήστε , ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι Αριστοτέλη, που πολύ μιλάτε για τους αρχαίους έλεγαν ότι δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι ορθόδοξοι Χριστιανοί ότι δεν νομοθετούν εναντίον του νόμου του θεού, εσείς το κάνατε.

enikos – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί

One thought on “«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή: «Ντροπή» – «Θα δείτε χειρότερα από τις σφαλιάρες», vid

Comments are closed.