Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει. Δεν θα επιτρέψουμε να πάρει και την Ελλάδα στην πτώση του

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να πάρει και την Ελλάδα στην πτώση του, είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην Real News, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ κ.Θεοδωρικάκος.

Τι δήλωσε για τις «κινήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθεί αναζητά προσχηματικούς διχασμούς και διλήμματα. Αλλά το κάνει με μια ατζέντα που δεν αφορά παρά τα όρια του 4% που ήταν ο πυρήνας του. Τέτοιο θέμα, για παράδειγμα, είναι σήμερα οι σχέσεις κράτους- εκκλησίας που προφανώς δεν είναι προτεραιότητα για τους πολίτες. Σε αυτό τον δρόμο θα κινηθούν εγείροντας διάφορα τάχα «θεσμικά» ζητήματα. Όμως οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες.

Σχετικά με τον χρόνο των εκλογών εκτιμά: «Η κυβέρνηση έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και, καθώς είναι επιρρεπής σε τακτικισμούς, εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα ώρα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά. Η ΝΔ είναι απολύτως έτοιμη γι’ αυτή την αναμέτρηση.

Τι είπε για τους πολίτες που συμμετέχουν στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία

Είναι συνηθισμένο το Μέγαρο Μαξίμου να χαρακτηρίζει ακροδεξιούς όσους διαφωνούν μαζί του. Αλλά ακροδεξιοί δεν υπάρχουν στη ΝΔ, υπάρχουν στην κυβέρνηση. Και σε κάθε περίπτωση χωρίς πατριωτισμό δεν μπορούμε να πετύχουμε την αναγέννηση της Ελλάδας.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu