«Θέμα ηγεσίας»: Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν αποδέχονται τον Κασσελάκη, vid

Ένας-ένας αποχωρούν από το κόμμα...

Με την τελευταία αποχώρηση από τις τάξεις της Κουμουνδούρου να αφορά τον Ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζει με «καζάνι που βράζει», καθώς οι μισοί φαίνεται να μην αποδέχονται ως πρόεδρό τους!

Τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για την κακή πορεία του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Φίλης:

«Η προσδοκία που είχε ο κόσμος από μια νέα ηγεσία να ανακόψει τη φθορά δεν επιβεβαιώθηκε, όπως σε άλλες περιπτώσεις, Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη. Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%.

Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε Υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία».

Σχετικά με τις πολύκροτες απόψεις που έχει συντάξει στον Εθνικό Κήρυκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώην Υπουργός Παιδείας είπε ότι συνιστούν ακραία εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού. Δεν τολμούσαν να τα πουν στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι. Δεν τα λέει αυτά ο κ. Κασσελάκης το 2015, τα λέει πριν από μερικές ημέρες στο ΣΕΒ.

«Με τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα. Τίθεται ζήτημα τι εκπροσωπεί».

Και συνέχισε:

«Τίθεται ζήτημα το τι εκπροσωπεί ο κ. Κασσελάκης. Με όσα λέει και υποστηρίζει και σήμερα, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα. Αυτά τα οποία λέει είναι έξω από το πλαίσιο ενός αριστερού κόμματος. Σε ό,τι με αφορά θα θέσω θέμα ηγεσίας»

( φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί