• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Θέλει να αποχωρήσει από το ΚΙΝ.ΑΛ ο Στ. Θεοδωράκης – Συνεργασία με Τσίπρα μετά την παράδοση της Μακεδονίας;

Θέλει να αποχωρήσει από το ΚΙΝ.ΑΛ ο Στ. Θεοδωράκης – Συνεργασία με Τσίπρα μετά την παράδοση της Μακεδονίας;

Αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής εισηγείται ο Σταύρος Θεοδωράκης σε έκτακτη σύσκεψη ηγετικών στελεχών του Ποταμιού που δραστηριοποιούνται στο νέο ενιαίο φορέα και που συγκαλεί για το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της οδού Σεβαστουπόλεως.

«Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο παραμονής» έχει προειδοποιήσει μάλιστα στενούς του συνεργάτες ο Σταύρος Θεοδωράκης που εθεάθη το μεσημέρι χθες να περπατά παρέα με το σκύλο του από το Χαλάνδρι έως το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει το στρες που ένιωθε.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του news24/7, ήταν το τηλεφώνημα που πραγματοποίησε η Φώφη Γεννηματά στον Σταύρο Θεοδωράκη το πρωί του Σαββάτου, πριν τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης.

-«Σταύρο στην ομιλία σου θέλω να συνταχθείς με την απόφαση της πλειοψηφίας» φέρεται να του είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

-«Ποιας πλειοψηφίας Φώφη μου; Εσύ μόνη σου παίρνεις τις αποφάσεις. Το «εκλογές τώρα» μόνη σου το αποφάσισες! Το ίδιο και την αρνητική ψήφο στη συμφωνία για το μακεδονικό. Μόνη σου εναντίον όλων των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου».

-«Είσαι λάθος Σταύρο. Την πλειοψηφία την εκφράζει ο επικεφαλής, το μόνο εκλεγμένο όργανο και μάλιστα από τη βάση του κόμματος».

-«Με αυτούς τους όρους είναι αδύνατο να συνεχίσουμε μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση».

-«Μα όλοι οι άλλοι στο Πολιτικό Συμβούλιο Σταύρο δέχονται αυτή τη λειτουργία. Εσύ γιατί δεν τη δέχεσαι;»

-«Γιατί εγώ Φώφη μου έχω κόμμα, οι άλλοι δεν έχουν. Δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε μαζί».

Από news247

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu