Την αντίθεσή του για την μεγάλη προσοχή που έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έκανε γνωστή ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.
Μάλιστα προειδοποίησε την ηγεσία του κόμματος (με φανερά «καρφιά» προς τον Μητσοτάκη) πως η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να την εγκαταλείψει ο κόσμος της, δηλαδή ο βασικός πυρήνας της εκλογικής της βάσης.
Τα «φίλια πυρά» του πρώην Υπουργού εκοξεύτηκαν κατά την παρουσίαση βιβλίου, με τον Γιάννη Οικονόμου να συμπληρώνει τα εξής:
«Η μετατροπή κάθε επιθυμίας σε δικαίωμα δεν βοηθά την ενότητα της κοινωνίας. Ο προβληματισμός μου ως βουλευτής της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραδοσιακή μας βάση (σ.σ. το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ δηλαδή!!!), στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία. Αν τους προδώσουμε, μπορεί να μας εγκαταλείψουν».
Για να στηρίξει τα λεγόμενά του ανέφερε ως παράδειγμα τις πρόσφατες εξελίξεις στη Γαλλία, εκεί όπου «η δεξιά παράταξη εξαϋλώθηκε τελείως όταν αποστράφηκε βασικούς πυλώνες της Δεξιάς, όπως έθνος, οικογένεια και θρησκεία».
Και κατέληξε:
«Η αποϊδεολογικοποίηση του συντηρητικού χώρου δεν βοηθά τη Νέα Δημοκρατία».
Ουσιαστικά τίθεται άμεσος προβληματισμός για τη συρρίκνωση και διάσπαση του τελευταίου μεγάλου κόμματος στην Ελλάδα!!!
Η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ βρίσκεται στα πρώτα λεπτά του βίντεο:
intime photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε βάρος 2 Τούρκων διακινητών – Αποβίβασαν στη Ρόδο τα 58 άτομα
- Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο ιρανικά αεροσκάφη τύπου SU24
- Παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη 4 Μαρτίου προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ισραήλ: Παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων και των χώρων εργασίας έως τις 7 Μαρτίου
- Ο Πούτιν συζήτησε την κατάσταση στο Ιράν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας
- ΕΛΑΣ: Άγνωστοι επιχείρησαν να περάσουν με drones απαγορευμένα αντικείμενα στις φυλακές Δράμας και Λάρισας
- Τραμπ: Το «μεγάλο κύμα» στον πόλεμο με το Ιράν δεν έχει έρθει ακόμη
- Η Ισπανία λέει «όχι» στις ΗΠΑ για επιχειρήσεις κατά του Ιράν από το έδαφός της
- ΗΠΑ: Με πτώση άνοιξε η Γουόλ Στριτ – Πέφτουν τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, ανεβαίνει η τιμή του Μπρεντ
- Ιταλός ΥΠΕΞ για ΗΠΑ και Ισραήλ: «Αποφάσισαν αυτόνομα και σε καθεστώς μυστικότητας πότε να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις»









