Μετά την πρόσφατη αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», στελέχη όπως ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και ο τέως αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης πήραν σαφείς αποστάσεις.
«Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς». «Ξέρετε ότι εγώ πολιτεύομαι με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώ να αποφύγω τις λεκτικές ακρότητες, δεν βοηθάνε γενικά τη δημοκρατία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γ. Βασιλειάδης στο Action24.
Από την πλευρά του, ο Χρ. Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν υιοθετεί τη δήλωση και ζήτησε να μην υιοθετούνται «λαϊκιστικά μοντέλα».
Αντιδρώντας στις δηλώσεις αυτές, ο Σάκης Οικονόμου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των στελεχών που στήριξαν εξαρχής τον κ. Κασσελάκη, δήλωσε στο One, ότι οι κ. Σπίρτζης και Βασιλειάδης είναι «με ενάμισι πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ».
«Εκφράζουν προσωπικές πικρίες οι συγκεκριμένοι» είπε ο κ. Οικονόμου, και κατέληξε αιχμηρά: «Δεν εκφράζουν το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν κάποτε υπουργοί ή γραμματείς. Ήταν κάποτε…».
iefimerida – eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι ειρηνοποιοί θα επικρατήσουν
- Ποιοί ευνοούνται περισσότερο από τους πολέμους;
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)









