Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιου Τομέα Αθήνας, Θεανώ Φωτίου, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, καταθέτοντας απόψεις που θα συζητηθούν.
«Η Ευρώπη πρέπει να μάθει να ζει με μετανάστες και πρόσφυγες», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Οι ροές είναι ανθρώπων κατατρεγμένων και απελπισμένων που θα δε γυρίσουν γρήγορα πίσω, αφού οι χώρες τους είναι κατεστραμμένες».
«Τι λέμε λοιπόν στις ελληνικές τοπικές κοινωνίες. Ότι αντέχει η χώρα αυτό το νούμερο (μεταναστών). Επί κυβέρνηση Σημίτη μπήκε στην χώρα ένα εκατομμύριο μετανάστες και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί για 100.000 να γίνεται αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα», προσέθεσε.
Να θυμίσουμε στην κα Φωτίου πως ο αριθμός (επίσημος και ανεπίσημος) είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
«Η ελληνική κοινωνία θα έχει οφέλη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. (…) Οι πρόσφυγες και μετανάστες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των χωρών που πηγαίνουν. Η Γερμανία έλυσε έτσι το δημογραφικό της», κατέληξε.
Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει να εννοηθεί πως οι παράνομοι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με πρόωρα και πιο σοβαρά εγκεφαλικά
- «Σμιλεύοντας την Ηχώ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: «Έγιναν λάθη στην επικοινωνία»
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει φωτιά σε σπίτι και αυτοκίνητο στην Πολίχνη
- Έξαλλοι Ρώσοι χειριστές drone με Ουκρανούς που εκτέλεσαν ηλικιωμένο πολίτη, vid
- Κορκίδης: Ένα νέο, μεγάλο κεφάλαιο ενεργειακών συμφωνιών ανοίγει για την Ελλάδα
- Ιόνιο: Η πρώτη ερευνητική γεώτρηση μετά από 40 χρόνια – Τι υπεγράφη
- Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση για το δημογραφικό και τη μεσαία τάξη
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε 57χρονη – Έδωσε 100.000 ευρώ σε υποτιθέμενη αστυνομικό για να τα «φυλάξει»
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα το τέλειο σημείο εισόδου που θα υποκαταστήσει το αέριο από τη Ρωσία









