• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τατσόπουλος: «Εγκληματική επιπολαιότητα οι δηλώσεις Σολωμού -Οικονομόπουλου για τη Θεία Κοινωνία – Δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τατσόπουλος: «Εγκληματική επιπολαιότητα οι δηλώσεις Σολωμού -Οικονομόπουλου για τη Θεία Κοινωνία – Δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέση για τα νέα δεδομένα της Θείας Κοινωνίας στην εποχή της πανδημίας του νέου κορωνοϊού πήρε μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».


Τατσόπουλος για Σολωμού και Οικονομόπουλο
Μάλιστα ο συγγραφέας κλήθηκε να σχολιάσει σε σχετική ερώτηση που το έγινε τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Οικονομόπουλο που έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν. «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς, είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου, είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.


«Θυμάμαι τον καιρό που πήγαινα ως παιδί στην εκκλησία, ήμουν παπαδάκι για 2-3 χρόνια, ότι εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να κοινωνήσουν, δεν το διαφήμιζαν. Ένας άνθρωπος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας καλλιτέχνης το κάνει για να διαφημίσει τον εαυτό του σε ένα συγκεκριμένο target group θρησκευόμενων ανθρώπων».

(IEFIMERIDA – ΦΩΤΟ:Screenshot)