• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα βίντεο-παρακαταθήκη του Καμμένου: Όταν θα…έριχνε την κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα – Η αλήθεια όμως είναι αμείλικτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βίντεο-παρακαταθήκη του Καμμένου: Όταν θα…έριχνε την κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα – Η αλήθεια όμως είναι αμείλικτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τι ακολούθησε το ξέρουμε όλοι.
του Άρη Δημόπουλου

«Εγώ θα τον ελέγχω τον Τσίπρα!», διατράνωνε πριν από μερικά χρόνια ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, διαβεβαιώνοντας τον…σοφό ελληνικό λαό πως στα εθνικά θέματα δεν θα κάνει βήμα πίσω.

Ήταν η εποχή που στα σενάρια υπήρχε ήδη η κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, λίγο καιρό πριν ρίξουν (μαζί με την ψήφο της Χ.Α.) την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Όπου πήγαινε , σε όποια ομιλία κι αν έδινε, ο πρώην πλέον ΥΠΑΜ υποσχόταν ακόμη και επικαλούμενος τα Θεία πως το όνομα της Μακεδονίας δεν πρόκειται να πουληθεί.

Θυμηθείτε τι έλεγε μπροστά στις κάμερες, επικαλούμενος μεταξύ άλλων το θρησκευτικό αίσθημα του «σοφού ελληνικού» λαού:

«Ενώπιον Θεού και λαού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας»:

Δείτε και σε άλλο ένα επετειακό μάλιστα βίντεο τις βαρύγδουπες υποσχέσεις του Πάνου Καμμένου στα εθνικά θέματα:

Τα βίντεο αυτά έχουν μείνει πλέον στην ιστορία.

Η ίδια ιστορία έγραψε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν έριξε την κυβέρνηση μπροστά σε μία τόσο ανθελληνική συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά το περασμένο καλοκαίρι, καταψηφίζοντας την πρόταση μομφής της ΝΔ, σπατάλησε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία προκειμένου οι Τσίπρας και Κοτζιάς να μην βάλουν τις υπογραφές τους στις Πρέσπες.

Μάλιστα όλους τους μήνες που ακολούθησαν μέχρι σήμερα παρέμεινε στο κυβερνητικό σχήμα, δίνοντας αν μη τι άλλο πολύτιμο πολιτικό χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψάξει για «εναλλακτικές ψήφους» για το Σκοπιανό.

Όταν ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ότι ήρθε η κρίσιμη ώρα, όταν ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν πως βρήκαν τις απαραίτητες ψήφους, τότε έλαβε χώρα η….ηρωϊκή έξοδος του Π.Καμμένου από την κυβέρνηση:

(Φωτο: eurokinissi)