Με αφορμή το απίστευτο γεγονός που κατέγραψε δημοσιογραφική κάμερα με κλοπή ηλικιωμένης σε παραλία της Αττικής (Λεπτομέρειες ΕΔΩ), ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβη σε ορισμένες αποκαλύψεις.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο Mega, έδωσε την… είδηση πως το επόμενο διάστημα, που θα κορυφωθεί η τουριστική περίοδος, πρόκειται για πρώτη φορά οργανωμένα να γίνονται περιπολίες ακόμα και «πολύ οπλισμένων αστυνομικών για αποτροπή» (κατά λέξη αυτό είπε!) σε παραλιακά μέτωπα και πλαζ που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο!!!
«Το κέντρο της Αθήνας έχει πάρα πολλούς αλλοδαπούς οι οποίοι είναι περαστικοί και κάνουν αυτήν τη δουλειά. Επειδή υπάρχει συνωστισμός, επειδή υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα συγκροτούνται συμμορίες.
Ένα ένα αυτά περιορίζονται, θέλει δουλειά. Στις παραλίες θα υπάρχουν, σε λίγες ημέρες, και ομάδες πρόληψης – καταστολής εγκληματικότητας και ένστολοι αστυνομικοί με δίκυκλα, ούτως ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά. Θα γίνει πρώτη φορά οργανωμένα».
Χρυσοχοΐδης: Αστυνομικοί με δίκυκλα θα περιπολούν στις παραλίεςhttps://t.co/GByhUSbgVS pic.twitter.com/fm8LVmE17M
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) June 4, 2024
φωτο αρχείου eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Πιερρακάκη με Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Αντόνιο Κόστα και Κριστίν Λαγκάρντ
- ΗΠΑ και Ισραήλ χτύπησαν το κτίριο όπου θα εκλεγόταν ο διάδοχος του Χαμενεΐ, vid
- Μαλτέζος σοκολατοποιός έφτιαξε το μακρύτερο γλυπτό σοκολάτας στον κόσμο, Vid
- Το Ισραήλ καλεί χώρες να διακόψουν κάθε σχέση με το Ιράν
- Θεοδωρικάκος για αγορά: Ενδεχόμενα έκτακτα μέτρα θα ληφθούν μόνο εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν
- Έκανε το σφάλμα να αφήσει το παράθυρο του σπιτιού του ανοικτό ενώ έλειπε για… 3 χρόνια, vid
- Στη φυλακή ο αλλοδαπός που ερευνάται για κατασκοπεία στη Σούδα
- Σοκ στην Ιαπωνία: Μητέρα εγκατέλειψε το παιδί της στο βουνό επειδή ήταν άτακτο
- Ρωσική εταιρεία ενέργειας διέκοψε εκτάκτως τις εργασίες σε πυρηνικό σταθμό στο Ιράν
- Υπ. Εσωτερικών Κύπρου: «Σε καθεστώς εκκένωσης μέχρι την Παρασκευή το Ακρωτήρι»









