Με αφορμή το απίστευτο γεγονός που κατέγραψε δημοσιογραφική κάμερα με κλοπή ηλικιωμένης σε παραλία της Αττικής (Λεπτομέρειες ΕΔΩ), ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβη σε ορισμένες αποκαλύψεις.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο Mega, έδωσε την… είδηση πως το επόμενο διάστημα, που θα κορυφωθεί η τουριστική περίοδος, πρόκειται για πρώτη φορά οργανωμένα να γίνονται περιπολίες ακόμα και «πολύ οπλισμένων αστυνομικών για αποτροπή» (κατά λέξη αυτό είπε!) σε παραλιακά μέτωπα και πλαζ που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο!!!
«Το κέντρο της Αθήνας έχει πάρα πολλούς αλλοδαπούς οι οποίοι είναι περαστικοί και κάνουν αυτήν τη δουλειά. Επειδή υπάρχει συνωστισμός, επειδή υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα συγκροτούνται συμμορίες.
Ένα ένα αυτά περιορίζονται, θέλει δουλειά. Στις παραλίες θα υπάρχουν, σε λίγες ημέρες, και ομάδες πρόληψης – καταστολής εγκληματικότητας και ένστολοι αστυνομικοί με δίκυκλα, ούτως ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά. Θα γίνει πρώτη φορά οργανωμένα».
Χρυσοχοΐδης: Αστυνομικοί με δίκυκλα θα περιπολούν στις παραλίεςhttps://t.co/GByhUSbgVS pic.twitter.com/fm8LVmE17M
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) June 4, 2024
φωτο αρχείου eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
- ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση πολιτών για ψηφιακή απάτη μέσω e-mail – Οδηγίες στους ασφαλισμένους
Κύρια Θέματα

















