«Τα μαζεύει» το Μαξίμου μετά τις δηλώσεις Τσίπρα περί Καμμένου και Σκοπιανού

Να πέσουν οι τόνοι για τους ΑΝΕΛ επιχειρεί το Μέγαρο μαξίμου μετά την αναταραχή που προκάλεσε η δήλωση Τσίπρα στην WSJ ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει ακόμα κι αν ο Πάνος Καμμένος αποσύρει την εμπιστοσύνη του λόγω του Σκοπιανού.

 

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συμφωνήσει να ξανασυζητήσουν την συμφωνία των Πρεσπών τον Μάρτιο κι ότι οι δύο εταίροι θα λάβουν «μαζί» τις αποφάσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος ανώτερος αξιωματούχος έσπευσε να προσθέσει πως έως τον Μάρτιο η δικομματική κυβέρνηση έχει «πολλή δουλειά» να κάνει.

«Έχουμε να εφαρμόσουμε όλα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, τις ελαφρύνσεις […] πρέπει να νομοθετήσουμε το επόμενο διάστημα και να δώσουμε τα χρωστούμενα στους ένστολους, τους πανεπιστημιακούς […] πρέπει να θεσμοθετήσουμε την μείωση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση των εισφορών, έχουμε δηλαδή δουλειά να κάνουμε το επόμενο διάστημα μαζί με τον κυβερνητικό εταίρο», είπε.

Ο ίδιος αξιωματούχος προσπάθησε να υποβαθμίσει την διαφωνία, λέγοντας πως έχει διατυπωθεί «πολλές φορές» και θα αντιμετωπιστεί μέσω συζήτησης.

«Θα δούμε τι θα γίνει τελικά και τι θα αποφασίσει και ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Καμμένος) όταν έρθει η ώρα», κατέληξε η ίδια πηγή.

(thestival)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu